Hulp aan huis

Computerhulp voor iedereen

Tegenwoordig is het bijna niet meer te doen om met uw computer naar een winkel te gaan voor onderhoud of reparatie. Zeker niet wanneer u een netwerk heeft. PC Dokter Almere biedt een oplossing.

Of u nu ondernemer bent of een particulier, wij bieden hulp aan huis waar nodig. Wij kunnen ervoor zorgen dat er een goede virusscanner geïnstalleerd wordt en dat deze goed blijft functioneren, zodat uw gegevens veilig blijven.

Laptop

Onderhoud

Computers hebben onderhoud nodig. Liefst eenmaal per half jaar. Het belang van goed onderhoud van uw computer wordt vaak onderschat. Met name de virussoftware is vaak niet up-to-date. Virussen en malware vormen een steeds groter wordend probleem. Wij komen bij u langs en controleren of u hier voldoende tegen bent beveiligd.

Hulp en reparatie

Verder kunnen we voor u een netwerk aanleggen en onderhouden, diverse problemen oplossen, zoals het herstellen van data, onderhoud van de pc, het installeren van randapparatuur of een reparatie. Kunnen wij het probleem niet direct oplossen dan maken wij een tweede afspraak..

 

Hulp Op Afstand

En ook als u niet in de buurt bent en u heeft een probleem, dan kunnen we u helpen met onze service op afstand. Hierbij leidt één van onze ervaren IT-medewerkers u langs gemakkelijk uit te voeren stappen naar de oplossing van het desbetreffende probleem..