Computer op maat

Wij bouwen computers op maat

Begint uw huidige computer kuren te vertonen of zijn de prestaties van uw huidige systeem niet toereikend? PC Dokter Amsterdam biedt biedt u nu de unieke computer op maat service.

Aan de hand van uw eisen en wensen stellen we samen met u de computer samen, speelt u spelletjes en vergt u het uiterste van de grafische kaart of gebruikt u de computer alleen voor simpele taken zoals internetten en lezen van email.

PC Dokter levert uitsluitend computers met de hoogste kwaliteit hardware en 2 jaar garantie, zo kunt u zonder zorgen van uw eigen unieke computer genieten.

tx550m_psu_backangle_300Corporate

tx550m_psu_backangle_300Corporate

tx550m_psu_backangle_300Corporate

tx550m_psu_backangle_300Corporate

Premium hardware

De componenten die wij inbouwen zijn van hoge kwaliteit en hebben bewezen zeer betrouwbaar te zijn. Wij kopen zorgvuldig in met zowel de prijs als kwaliteit in het achterhoofd.

Besturingssysteem

Wij leveren onze computers met of zonder besturingssysteem, ook hier heeft u de touwtjes in handen. Wij installeren Windows, Linux of laten het besturingssysteem geheel achterwege.

Levering

PC Dokter Almere bezorgt de door u samengestelde computer gratis bij  u thuis binnen Almere. Wilt u de computer ophalen, dan kunt u terecht bij ons kantoor. De contact gegevens vind u op de contactpagina